Skip to main content
{Minnesota-hoito} {Rehab365}

Sanni Harju

Sosionomi (YAMK), kuntoutuksen ohjaaja (AMK), seksuaalineuvoja, ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja, aivoterveyden edistämisen erikoistumiskoulutus

Sanni on työurallaan toiminut monipuolisesti haasteellisessa asiakastyössä. Hän on kokonaisvaltaisen yksilön ohjaamisen ammattilainen. Sannilla on kokemusta työskentelystä niin yksityiseltä kuin julkiseltakin sektorilta. Mielenterveys-, päihde- ja rikosseuraamustyön sekä lastensuojelukentän tausta tarjoaa Sannille työvälineet ymmärtää laajasti erilaisia asiakasryhmiä ja muotoilla heille merkittävästi apua tuottavia palveluita. Rehabin tiimissä Sannin työnkuvana on yhdessä asiakkaan kanssa työstää riippuvuuden hoidon ulkopuolisia haasteita mm. työelämään ja toimeentuloon liittyen.

Työotteeltaan Sanni on ongelmanratkaisija ja motivoiva valmentaja. Sanni on koulutukseltaan sosionomi YAMK (sosiaali- ja terveysalan johtaminen ja kehittäminen) sekä kuntoutuksen ohjaaja AMK (sosiaalinen kuntoutus). Lisäksi hänellä on neuropsykiatrisen valmentajan ja seksuaalineuvojan koulutus sekä tuoreimpina opintoina aivoterveyden edistämisen erikoistumiskoulutus.

Sanni on kiekko- ja futisäiti ja aktiiviliikkuja. Hän saa energiaa kuorolaulusta, raskaasta rockista, matkustamisesta, hyvästä ruoasta ja luonnosta. Vapaa-aikanaan Sanni rentoutuu parhaiten mökillä puuhastellen yhdessä puolisonsa ja lastensa kanssa.