Asiakastarinat

Ota yhteyttä »

Tero 43, yrittäjä

Monta vuotta kärsin piilossa ja yksin

Monta vuotta kärsin piilossa ja yksin, joten vaikeudet tunne-elämän kanssa vei kohti syvempää pohjaa. Olin tehokas peittämään ja kieltämään sen tosiasian, että riippuvuussairauteni oli puhjennut. Olin riippuvainen lääkkeistä, unilääkitykset ja rauhoittavat, kipulääkkeet ja relaksantit hallitsivat ajatuksia. Ilman niitä en kyennyt selviämään päivistä ja romahdin juomaan alkoholia myös tasaisin välein. Tuskaisuus kasvoi ja henkinen tuhoisuus vei henkisesti täysin pohjalle 2018 kesällä.

Avioeron jälkeen pohjakosketus syveni ja vuosi tämän jälkeen kesällä 2019 löysin vertaistuen piiriin ja irti lääkityksistä. Hoitoon hakeuduin 2021 tammikuussa kun romahdin vielä juomaan 10 vuorokauden putken ja henkisesti itseni itsemurhan partaalle.

Hoitojakso Rehabissa on ollut merkittävin apu minulle ja olen saanut raittiuden polulla muutoksen elämääni. Ymmärrys sairaudestani ja ongelmistani kokonaisuutena sai aivan uudenlaisen tilan, olen kykeneväinen jälleen onnellisuuteen. Suosittelen hoitoon tuloa tai ainakin tutustumista siihen lämpimästi kaikille jotka pohtii omaa tilaansa.

Soita 041 313 5580

Olemme avoinna klo 08.00–20.00

Päihde- ja peli­riippuvuus­info

Perjantaisin klo 17.30 alkaen
Tilaisuus vaatii ilmoittautumisen ennakkoon: info@rehab365.fi
Voit osallistua paikan päällä Rymättylässä tai liittyä Zoomin kautta tästä.

Katso kaikki infot »

Haluatko jutella?

Varaa ilmainen 30 minuutin puhelinaika.

Ajan voit varata arkisin klo 07.00,11.30,16.30 tai 21.00.
Ilmainen puhelintapaaminen on tarkoitettu riippuvuudesta kärsiville sekä heidän läheisilleen.

Varaa ilmainen puhelinaika tästä »
Soita