Minnesota-hoito

Ota yhteyttä ›

Minnesota-hoito vie kohti uutta arkea

Riippuvuus on sairaus, josta voi toipua. Naantalin Rymättylässä sijaitseva kuntoutuskeskuksemme on erikoistunut päihde-, läheis- ja peliriippuvuuksien hoitoon. Toteutamme päihteetöntä 12. askeleen toipumiskeskeistä työotetta, joka pohjautuu Minnesota-malliseen päihdehoitofilosofiaan. Minnesotahoito yhdistää yhteisöhoidon, ratkaisukeskeisen lyhytterapian, kognitiivisen käyttäytymisterapian, realiteettiterapian ja 12 askeleen toipumisohjelman ammatillisen soveltamisen. 

12 kuukauden Minnesota-hoitokokonaisuumme käsittää

Rehab365:n tavoitteena on saada asiakkaat ymmärtämään oma sairautensa ja kaikki se, mihin riippuvuus vaikuttaa. Hyvä huominen alkaa tänään – sinullakin on siihen mahdollisuus Minnesota-hoidon avulla.

Mikä on Minnesotahoito?

Minnesotahoito on tehokas ja arvostettu menetelmä päihderiippuvuuksien hoidossa. Tämä hoitomalli sai alkunsa Yhdysvalloissa, Minnesotan osavaltiossa, ja on sittemmin levinnyt laajalti eri puolille maailmaa. Minnesotahoito perustuu kokonaisvaltaiseen lähestymistapaan, joka keskittyy niin fyysisiin, psyykkisiin kuin sosiaalisiinkin seikkoihin päihderiippuvuuden hoidossa.

Minnesotahoidon Periaatteet

Minnesotahoidon keskeisiä periaatteita ovat vertaistuki, 12 askeleen ohjelma, ja moniammatillinen tiimityö. Ohjelma korostaa avoimuutta, rehellisyyttä ja itsetutkiskelua, jotka ovat elintärkeitä toipumisen kannalta. Hoidon aikana potilaat työskentelevät yhdessä muiden toipuvien kanssa ja saavat tukea koulutetuilta ammattilaisilta, mikä luo ympäristön, jossa jokainen voi oppia toisiltaan ja kasvaa henkilökohtaisesti.

Minnesotahoidon Hyödyt

Minnesotahoito tarjoaa monia etuja. Se auttaa yksilöitä ymmärtämään riippuvuutensa syitä ja seurauksia, parantaa itsetuntemusta ja opettaa uusia tapoja käsitellä stressiä ja tunteita ilman päihteitä. Lisäksi, vertaistuen ja yhteisöllisyyden korostaminen tukee toipuvien sosiaalisia taitoja ja auttaa heitä rakentamaan tukiverkostoja toipumisen tueksi.

Kenelle Minnesotahoito Sopii?

Minnesotahoito sopii erilaisille ihmisille, jotka kamppailevat alkoholin, huumeiden tai muiden päihdeongelmien kanssa. Se on suunniteltu niin nuorille kuin aikuisillekin ja voi olla erittäin tehokas osana monipuolista hoito-ohjelmaa. Hoito voidaan räätälöidä yksilön tarpeiden mukaan, jolloin jokainen voi saada juuri itselleen sopivaa tukea ja ohjausta.

Arviointi­jakso »

Perus­hoito »

Läheis­viikonloppu »

Jatko­hoito »

Intervalli­jakso »

Avo­hoito »

Kriisi­jakso »

Palvelut läheisille »

Soita 041 313 5580

Olemme avoinna klo 08.00–20.00

Päihde- ja peli­riippuvuus­info

Perjantaisin klo 17.30 alkaen
Tilaisuus vaatii ilmoittautumisen ennakkoon: info@rehab365.fi
Voit osallistua paikan päällä Rymättylässä tai liittyä Zoomin kautta tästä.

Katso kaikki infot »

Haluatko jutella?

Varaa ilmainen 30 minuutin puhelinaika.

Ajan voit varata arkisin klo 11:30 tai 16:30.
Ilmainen puhelintapaaminen on tarkoitettu riippuvuudesta kärsiville sekä heidän läheisille.

Varaa ilmainen puhelinaika tästä »
Soita