Hyvä huominen alkaa tänään!

Kokonaisvaltaisen Minnesotahoidon edelläkävijä

Lue lisää » Ota yhteyttä »

Soita 041 313 5580

Olemme avoinna klo 08.00–20.00

Päihde- ja peli­riippuvuus­info

Perjantaisin klo 17.30 alkaen
Tilaisuus vaatii ilmoittautumisen ennakkoon: info@rehab365.fi
Voit osallistua paikan päällä Rymättylässä tai liittyä Zoom:in kautta tästä.

Katso kaikki infot »

Varaa 30 min. ilmainen puhelinaika tästä

*tulossa*

Riippuvuudet

Riippuvuus on hoidettavissa oleva sairaus, josta voi toipua. Me autamme sinua!

Lue lisää »

Tietoa hoito-ohjelmastamme

Miten hoitoon hakeudutaan ja miten palvelu maksetaan?

Lue lisää »

Hoito ja kuntoutus

Naantalin Rymättylässä sijaitseva kuntoutuskeskuksemme on erikoistunut päihde-, läheis- ja peliriippuvuuksien hoitoon.

Lue lisää »

Päihdehoitoa, joka voi muuttaa koko elämän

Hei sinä! Etsitkö ratkaisua omaan tai läheisesi riippuvuusongelmaan? Olet löytänyt tiesi paikkaan, jossa sinua autetaan. 

Riippuvuudesta voi toipua. Rehab365 tarjoaa sinulle korkealaatuisen hoito-ohjelman riippuvuudesta vapautumiseen. Historiastasi huolimatta sinulla on mahdollisuus elää hyvää, tasapainoista ja mielekästä elämää ilman päihteitä ja uhkapelejä. Hoito- ohjelmamme tarjoaa sinulle työkalut, ammattitaitoisen ja kokemuksellisen tuen laadukkaan tulevaisuuden luomiseen. Tule sellaisena kuin olet! Matka muutokseen ei ole aina helppo, mutta sinun ei tarvitse kulkea sitä yksin. Hyvä huominen alkaa tänään. Anna itsellesi mahdollisuus ja ota yhteyttä.

Rehab365 on Naantalissa, Rymättylän merellisissä maisemissa sijaitseva kuntoutuskeskus päihde- ja peliriippuvaisille. Et ole enää yksin riippuvuuden kanssa.

Rehab365 tarjoaa vaikuttavaa päihdehoitoa, joka pohjautuu Minnesota-malliseen päihdehoitofilosofiaan. Toteutamme hoidossamme päihteetöntä 12. askeleen toipumiskeskeistä työotetta. Riveissämme työskentelee joukko kokeneita sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia, joista terapiatyötä tekevillä on oma toipumiskokemus riippuvuussairaudesta. 

Hoito on ammattimaisesti toteutettua yhteisö- ja yksilöhoitoa, joka yhdistää vertaistuen ja päihdetyön kliinisen osaamisen raittiutta edistäväksi kokonaisuudeksi. Teemme työtämme sinun hyvinvointisi edellä.

Millainen kuntoutuskeskuksemme on?

Hoitolaitoksemme sijaitsee luonnonkauniissa miljöössä Rymättylän sydämessä. Rauhallisen ja luonnonläheisen ympäristön on todettu tukevan kuntoutumista riippuvuussairauksista.

Kaikki asiakkaamme majoittuvat yhden hengen huoneissa. Päärakennuksen lisäksi asiakkaillamme on käytössään pihasauna.

Minnesota-hoitoon voi saapua joko maksusitoumuksella tai itsemaksavana asiakkaana. Kuntoutustiimimme ammattilaiset vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi. Sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä – päätöksesi aloittaa elämänmittaisen matkan kohti parempaa.

Lämpimästi tervetuloa viettämään loppuelämäsi ensimmäistä kuukautta kanssamme!

Lue lisää »

Ajankohtaista

30.06.2023

Mitä on läheisen toipuminen?

Opitaan hyvät vuorovaikutussuhteet, rajojen asettaminen, irrottautuminen rakkaudella sekä toisten huomioonottaminen itseä uhraamatta. Löydetään elämän tarkoituksellisuus, terveet valinnat ja vastuullisuus. Seuraavat läheishoitojaksot loppuvuodesta 2023 ja alkuvuodesta 2024, lue lisää!

Lue lisää »
28.06.2023

Kiitos Stop Huumeille ry erinomaisesta paneelikeskustelusta 27.6 Porin SuomiAreenassa

Toipumiskeskeisen päihdehoidon vaikuttavuutta on tärkeä nostaa säännöllisesti esille julkisissa keskusteluissa vallalla olevan haittoja vähentävän työn lisäksi. Jokainen päivä, jonka huumeaddikti viettää päihteettömänä on tehokasta haittojen vähentämistä.

Lue lisää »
13.04.2021

Miten päästä hoitoon?

Miten saan maksusitoumuksen? Voinko tulla itsemaksavana? Voiko työnantaja olla maksajana?

Lue lisää »

Syvällä - Podcast

Syvällä -podcast käsittelee päihde­riippuvuutta ja toipumista laaja-alaisesti ammatti­laisten, kokemus­asiantuntijoiden ja läheisten näkö­kulmasta. Juha Lantzin isännöimä ohjelma tarjoaa syvälli­semmän näkemyksen addiktio­sairauteen, retkahduksen ehkäi­semiseen ja uuden, päih­teistä vapaan elämäntavan luomiseen.

Sarja kuunneltavissa Suplassa!

Kuuntele Podcastia »

Kokonaisvaltaisen Minnesotahoidon edelläkävijä

Riippuvuus on sairaus, josta voi toipua. Rehab365 tarjoaa sinulle laadukasta Minnesota-mallin hoitoa, aitoa tukea ja työkaluja uuteen arkeen. Kunnioitamme jokaista yksilönä ja kohtaamme toisemme tasavertaisena – meillä jokainen on arvokas.

Matka muutokseen ei ole helppo, mutta sinun ei tarvitse taivaltaa matkaasi yksin. Me kuuntelemme ja olemme aidosti läsnä, kun sitä tarvitset. Hyvä huominen alkaa tänään – ota yhteyttä ja anna meidän auttaa.

Ota yhteyttä »

Rekrytointi

Oletko päihdetyön ammattilainen, sairaanhoitaja tai muu sosiaali- ja terveysalan asiantuntija ja haluaisit tehdä tärkeää työtä Minnesota-hoidon ja kuntoutuksen keskiössä?

Esite ja videomateriaalit

Tutustu tarkemmin esite- ja videomateriaaleihimme.

Ryhmät

Jatkohoidon ryhmiin sekä päihde/peliriippuvuus -infoon pääset tästä linkistä.

Syvällä - Podcast

Sarja kuunneltavissa Suplassa!

Kuuntele Podcastia »

Syvällä-blogi

Syvällä-blogissa sukellan päihteidenkäytön maailmaan monelta eri kantilta.

Lue Blogia »

Rehab365 asiakastarinoita

Aleksin hoitokokemus

Alkoholi on kuulunut vahvasti elämääni 13 vuotta. Olen kadonnut ryyppyreissuilleni läheisten tietämättä missä olen, mitä teen ja olenko edes elossa. Talvella 2021 läheiseni veivät minut katkaisuhoitoon kieltäydyttyäni viikkojen ajan menemästä kotiin. Katkaisuhoidossa silmäni aukesivat ongelmalleni. Tajusin, etten halua joutua sellaiseen paikkaan enää ikinä. Tiedostin olevani alkoholisti. Kun minulle tarjottiin mahdollisuutta lähteä Rehab365 päihdehoitoon mietin asiaa muutaman sekunnin ja tartuin mahdollisuuteen.

Lue Aleksin hoitokokemus » Katso kaikki tarinat »

Soita 041 313 5580

Olemme avoinna klo 08.00–20.00

Päihde- ja peli­riippuvuus­info

Perjantaisin klo 17.30 alkaen
Tilaisuus vaatii ilmoittautumisen ennakkoon: info@rehab365.fi
Voit osallistua paikan päällä Rymättylässä tai liittyä Zoom:in kautta tästä.

Katso kaikki infot »

Varaa 30 min. ilmainen puhelinaika tästä

*tulossa*

Soita