Kuntoutukseen tulijalle

Ota yhteyttä ›

Ohjeita ja tukea Rehab365-kuntoutukseen tulijalle

Oletko aloittamassa Minnesota-hoidon? Me olemme tukenasi – otetaan ensimmäiset askeleet kohti uutta arkea yhdessä.

Rehab365 on päihteetön 12. askeleen hoito-ohjelma, joka pohjautuu Minnesota-malliseen päihdehoitofilosofiaan. Hoito kestää 12 kuukautta ja alkaa 4–5 viikon intensiivijaksolla laitoskuntoutuksessa, luonnonkauniissa miljöössä Naantalin Rymättylässä. Intensiivijakson lopussa järjestetään läheisviikonloppu, joka on tärkeä osa Minnesota-hoitoa. Läheisviikonloppuun kutsutaan sinulle tärkeitä ihmisiä, joita riippuvuus on koskettanut ja jotka voivat auttaa toipumisprosessissa. Tämän jälkeen ohjelma jatkuu 11 kuukauden avohoidolla (jatkohoito). 

Hoito-ohjelma lähtee liikkeelle 7 päivän arviointijaksolla, jonka pohjalta laadimme sinulle yksilöllisen hoitosuunnitelman. Hyvä huominen alkaa tänään – tervetuloa elämäsi matkalle.

Millaista laitoskuntoutuksessa on?

Kuntoutuskeskuksemme sijaitsee merellisissä maisemissa, luonnon äärellä Naantalin Rymättylässä. Hoitopaikkoja on 18 ja kaikki asiakkaamme majoittuvat yhden hengen huoneissa. Päärakennuksen lisäksi asiakkaidemme käytössä on pihasauna. 

Rehab365:n Minnesota-hoito on ammattimaisesti toteutettua yhteisö- ja yksilöhoitoa, joka yhdistää vertaistuen ja päihdetyön kliinisen osaamisen raittiutta edistäväksi kokonaisuudeksi. Voit tutustua viikko-ohjelmaamme täällä.

Mitä tarvitsen mukaani?

Rehab365:n Minnesota-hoidossa on täysi ylläpito. Tämä tarkoittaa, että annamme käyttöösi lakanat ja pyyhkeet sekä tarjoamme ruoan koko kuntoutuksen ajan. Sinun tulee itse pakata mukaasi vaihtovaatteet sekä hygieniatarvikkeet.

Otathan myös kaikki lääkärin määräämät lääkkeesi mukaan. Tullessasi kuntoutukseen sinulle varataan lääkärintarkastus. Huomioithan, että henkilökuntamme arvioi päihtymystilasi yhdessä lääkärin kanssa. Teemme puhalluskokeen ja otamme huumeseulan varmistaaksemme turvallisen hoidon aloituksen. Voimakkaan päihtymistilan akuutti hoito tapahtuu tehostetussa valvontayksikössä (selviämisasema).

Ota yhteyttä »

Soita 041 313 5580

Olemme avoinna klo 08.00–20.00

Päihde- ja peli­riippuvuus­info

Perjantaisin klo 17.30 alkaen
Tilaisuus vaatii ilmoittautumisen ennakkoon: info@rehab365.fi
Voit osallistua paikan päällä Rymättylässä tai liittyä Zoomin kautta tästä.

Katso kaikki infot »

Haluatko jutella?

Varaa ilmainen 30 minuutin puhelinaika.

Ajan voit varata arkisin klo 07.00,11.30,16.30 tai 21.00.
Ilmainen puhelintapaaminen on tarkoitettu riippuvuudesta kärsiville sekä heidän läheisilleen.

Varaa ilmainen puhelinaika tästä »
Soita