Henkilökunta

Katso yhteystiedot »

Harju Sanni

Sosionomi (YAMK), kuntoutuksen ohjaaja (AMK), seksuaalineuvoja, ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja, aivoterveyden edistämisen erikoistumiskoulutus

Olen Sanni ja työskentelen yrityksessämme sosiaalialan sekatyöläisenä ja toimarina. Olen työurallani toiminut monipuolisesti haasteellisessa asiakastyössä. Päihde- ja rikosseuraamustyön sekä lastensuojelukentän tausta tarjoavat minulle työvälineet ymmärtää laajasti erilaisia asiakasryhmiä ja muotoilla heille apua tuottavia palveluita. Rehabin tiimissä työnkuvanani on yhdessä asiakkaan ja verkostojen kanssa työstää asiakkaan yksilöllisiä riippuvuuden hoidon ulkopuolisia haasteita mm. työelämään ja toimeentuloon liittyen.

Työotteeltani olen ongelmanratkaisija ja motivoiva valmentaja. Minulla on kyky nähdä hyvää ja halu tehdä hyvää. Vaikka työnkuvaani liittyy runsaasti myös hallinnollisia hommia, on asiakastyö ehdottomasti työni parasta antia! Koen olevani etuoikeutettu saadessani kulkea asiakkaan kanssa yhdessä kappaleen matkaa kohti parempaa huomista. Koulutukseltani olen sosionomi YAMK (sosiaali- ja terveysalan johtaminen ja kehittäminen) sekä kuntoutuksen ohjaaja AMK (sosiaalinen kuntoutus). Lisäksi minulla on neuropsykiatrisen valmentajan ja seksuaalineuvojan koulutus sekä aivoterveyden edistämisen erikoistumiskoulutus.

Vapaa-ajallani olen kiekko- ja futismutsi. Saan elämääni hyvää energiaa mm. kuorolaulusta, raskaasta rockista, matkustamisesta, hyvästä ruoasta, liikunnasta ja luonnosta.

 

Ota yhteyttä

sanni.harju@rehab365.fi

Soita 041 313 5580

Olemme avoinna klo 08.00–20.00

Päihde- ja peli­riippuvuus­info

Perjantaisin klo 17.30 alkaen
Tilaisuus vaatii ilmoittautumisen ennakkoon: info@rehab365.fi
Voit osallistua paikan päällä Rymättylässä tai liittyä Zoomin kautta tästä.

Katso kaikki infot »

Haluatko jutella?

Varaa ilmainen 30 minuutin puhelinaika.

Ajan voit varata arkisin klo 07.00,11.30,16.30 tai 21.00.
Ilmainen puhelintapaaminen on tarkoitettu riippuvuudesta kärsiville sekä heidän läheisilleen.

Varaa ilmainen puhelinaika tästä »
Soita