Asiakastarinat

Ota yhteyttä »

Janin kokemus

Addiktio historia on pitkä jo varhaisnuoruudesta 14-15 vuoden ikäisenä merkit ovat olleet selkeät.

Hoitoon saavuin hyvin kaksijakoisin mielin olin jo hieman pitempään pohtinut Minnesotahoitoa, mutta tämän pohjakosketuksen myötä sain läheiset kustantamaan hoidon. Vielä matkalla mietin et käännytään takaisin. Kun paikalle saavuttiin, ihmiset ottivat hienosti vastaan ja rohkaisivat omalla käytöksellään.

Sain hyvät työkalut hoidosta arkielämään ja läheiskohtaaminen oli todella vapauttava kokemus. Ymmärrys sairaudesta, vertaistuen tärkeys ja rehellisyys jäivät mieleen tärkeinä asioina sekä ymmärrys siitä, etten ole yksin.

Pystyin hoidon jälkeen elämään ja hoitamaan arkisia askareita sekä talouspuoli on mennyt paljon eteenpäin eli aivan eri tavalla, kun ennen hoitoa.

Nyt elän melko kiireistä elämää päivätöitä ja harrastukset vievät paljon aikaa. Käyn vertaistuki ryhmissä edelleen ja yhteydet kavereihin ja läheisiin ovat paljon paremmat. Haasteita pystyn käsittelemään eri tavalla, entinen kiukkuisuus on muuttunut rauhallisemmaksi ja asioiden käsittely ja elämä on paljon helpompaa.

Ihmisille, jotka pohtivat hoitoon lähtemistä suosittelen todellakin hyppäämään rohkeasti kohti uutta tulevaisuutta. Itse olen todella kiitollinen, että uskalsin hakea apua.

Mies, kiitollinen 33v.

Soita 041 313 5580

Olemme avoinna klo 08.00–20.00

Päihde- ja peli­riippuvuus­info

Perjantaisin klo 17.30 alkaen
Tilaisuus vaatii ilmoittautumisen ennakkoon: info@rehab365.fi
Voit osallistua paikan päällä Rymättylässä tai liittyä Zoomin kautta tästä.

Katso kaikki infot »

Haluatko jutella?

Varaa ilmainen 30 minuutin puhelinaika.

Ajan voit varata arkisin klo 07.00,11.30,16.30 tai 21.00.
Ilmainen puhelintapaaminen on tarkoitettu riippuvuudesta kärsiville sekä heidän läheisilleen.

Varaa ilmainen puhelinaika tästä »
Soita