Asiakastarinat

Ota yhteyttä »

Aleksin hoitokokemus

Olin asunut tuetun asumisen yksikössä 2 kuukautta, hakenut tietoa päihderiippuvuudesta ja hyväksynyt raittiuden ainoana vaihtoehtona minulle. Olin motivoitunut hoitoon.

Rehab365 hoidossa minua auttoi eniten hoitoyhteisön vertaistuki, henkilökunnan ymmärrys riippuvuussairaudesta, avoin ja rehellinen ilmapiiri. Asioista puhuttiin suoraan asiakkaita kunnioittaen. Ihmisten luotettavuudesta sain konkreettisen kokemuksen mm. annettuani pankkikorttini ja tunnuslukuni kauppaan lähteneelle nuorelle huumeriippuvaiselle asiakkaalle. Hän palasi kaupasta tilaamieni ostosten ja pankkikorttini kanssa.

Hoidossa ymmärsin, millaisesta sairaudesta päihderiippuvuudessa on kysymys. Tajusin rehellisyyden merkityksen raittiudessa. Kaikki salaamani asiat jäävät vaivaamaan minua ja saattavat olla retkahdusriski. Ennen kaikkea salaisuudet haittaavat elämääni. Haluan olla vapaa ja nauttia elämästä. Sain uusia, luotettavia ihmissuhteita, jotka ovat edelleen tärkeä osa elämääni.

Millaista elämäni on nykyään? Minulle raittius merkitsee vapautta tehdä asioita, jota haluan tehdä. Olen saanut perheeni takaisin, stressi on poistunut, luotan, että asiat menevät kuten niiden kuuluu mennä. Olen löytänyt mahdollisesti uuden uran hoitoalalla. Nautin työstäni ja opiskelemisesta. Odotan innolla uutta päivää ja olen innoissani elämästäni. Turun katkaisuaseman työntekijän lupaamat hyvät asiat ovat oikeasti toteutuneet keskityttyäni
huolehtimaan itsestäni ja raittiudestani. Voin sanoa kuukauden hoitojakson olleen yksi elämäni parhaista kokemuksista.

Jos mietit, pitäisikö sinun hakeutua hoitoon, kannattaa hakeutua. Tuskin mietit asiaa turhaan.
Yt
Aleksi

Soita 041 313 5580

Olemme avoinna klo 08.00–20.00

Päihde- ja peli­riippuvuus­info

Perjantaisin klo 17.30 alkaen
Tilaisuus vaatii ilmoittautumisen ennakkoon: info@rehab365.fi
Voit osallistua paikan päällä Rymättylässä tai liittyä Zoomin kautta tästä.

Katso kaikki infot »

Haluatko jutella?

Varaa ilmainen 30 minuutin puhelinaika.

Ajan voit varata arkisin klo 11:30 tai 16:30.
Ilmainen puhelintapaaminen on tarkoitettu riippuvuudesta kärsiville sekä heidän läheisille.

Varaa ilmainen puhelinaika tästä »
Soita