Asiakastarinat

Ota yhteyttä »

Maxin hoitokokemus

Vertaistuki oli/on edelleen merkittävä osa hoitoa. Sain tärkeitä ystäviä, joiden kanssa olen päivittäin yhteydessä. Muita tärkeitä tekijöitä hoidon onnistumiselle olivat päätökseni olla ehdottoman rehellinen ja keskittyä tekemään arjen vastuut hyvin. Huomasin hyvinvointini kasvavan automaattisesti sitouduttuani hoito- ohjelmaan. Luennot kasvattivat ymmärrystäni addiktiosairaudesta ja sen vaikutuksista omaan ja läheisteni elämään.

Hoito muutti elämäni. Elän raittiina, ongelmien käsittelytaidot ovat kehittyneet, ahdistus on poistunut lähes kokonaan, minulla on hyvä suhde lapsiini ja lasten äitiin. Ongelmia käsittelen asioina jäämättä niihin kiinni. On helpompi hyväksyä ongelmat osana elämää ja kulkea eteenpäin. Elämänhallinta on parantunut, arjen vastuut ja askareet luonnistuvat. Rakastan itseäni tällaisena kuin olen. Olen armollinen itselleni ja olen löytänyt onnen elämääni.

Olen kiitollinen päätöksestäni lähteä hoitoon ennakkoluuloistani huolimatta. Uskon, etten ole Suomen ainoa ennakkoluuloinen addikti ja alkoholisti. Jos mietit hoitoon lähtemistä sinulla saattaa olla jo kiire lähteä. Ota ensimmäinen askel ja astu kynnyksen yli. Mitään et häviä. Tarjolla on paljon hyvää elämääsi.

- Max

Soita 041 313 5580

Olemme avoinna klo 08.00–20.00

Päihde- ja peli­riippuvuus­info

Perjantaisin klo 17.30 alkaen
Tilaisuus vaatii ilmoittautumisen ennakkoon: info@rehab365.fi
Voit osallistua paikan päällä Rymättylässä tai liittyä Zoomin kautta tästä.

Katso kaikki infot »

Haluatko jutella?

Varaa ilmainen 30 minuutin puhelinaika.

Ajan voit varata arkisin klo 07.00,11.30,16.30 tai 21.00.
Ilmainen puhelintapaaminen on tarkoitettu riippuvuudesta kärsiville sekä heidän läheisilleen.

Varaa ilmainen puhelinaika tästä »
Soita